Αθήνα: 211 8004566
Θεσσαλονίκη:
231 2204566

Ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop ιστοσελίδες)

Παλιά μια επιχείρηση είχε ελάχιστους ανταγωνιστές σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Πλέον οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι σύγχρονες και έτοιμες να είναι ανταγωνιστικές για όλη την Ελλάδα και πολλές φορές όλο το κόσμο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο κόσμος πλέον αγοράζει προϊόντα μέσα από eshop ιστοσελίδες ( γνωστά και ως ηλεκτρονικά καταστήματα ) στο διαδίκτυο.

Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα η επιχείρηση σας θα λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα 365 μέρες το χρόνο και θα προβάλλεται σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να είναι σύγχρονο, ασφαλές, γρήγορο και εύχρηστο.

Κατασκευή eshop ιστοσελίδας

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια ειδική ιστοσελίδα με μενού διαχείρισης, δηλαδή μια εξειδικευμένη δυναμική ιστοσελίδα για προβολή και αγορά προϊόντων. Μπορείτε δηλαδή να συνδέεστε στην ιστοσελίδα σας να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να τροποποιήσετε προϊόντα , εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτείται γνώση προγραμματισμού.

Το κόστος κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop – ιστοσελίδα) εξαρτάται από τις δυνατότητες που θα θέλετε να έχει το κατάστημα σας. Για παράδειγμα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλάει με αντικαταβολή έχει μικρότερο κόστος από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που συνεργάζεται με ελληνική τράπεζα.

Το κόστος συντήρησης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στη Webistudio ανέρχεται στα 70€ το χρόνο και περιλαμβάνει το όνομα χώρου και την φιλοξενία στην οποία συμπεριλαμβάνεται η 24ωρη τεχνική υποστήριξη καθώς και η συνεχή αναβάθμιση του μενού διαχείρισης, για λόγους ασφαλείας.

SEO Ηλεκτρονικό κατάστημα

Αν φτιάχνατε ένα καινούργιο κατάστημα θα το φτιάχνατε σε ένα μικρό μαγαζί σε κάποιο δρόμο που δεν περνάει κανείς ; Τι διαφορά θα είχε στις πωλήσεις σας εάν ήταν τεράστιο μαγαζί σε πολύ κεντρικό δρόμο και όλοι θα μπορούσαν να το βρουν εύκολα ; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις εκφράζουν τον τρόπο που η εταιρία μας κατασκευάζει ηλεκτρονικά καταστήματα. Στην webistudio κατασκευάζουμε πετυχημένες eshop ιστοσελίδες που πουλάνε κι αυτό γιατί αντιμετωπίζουμε τις ιστοσελίδες eshop σαν πραγματικά καταστήματα. Στο ίντερνετ το μαγαζάκι με τα ηλεκτρονικά της γειτονιάς σαν μπορεί εύκολα να γίνει ένα τεράστιο κατάστημα που πουλάει σε όλο κόσμο. Πώς θα γίνει κάτι τέτοιο ; Με το να είναι στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (Google Bing Yahoo κτλ) για τα προϊόντα του (SEO ηλεκτρονικό κατάστημα).

Κανένα κατάστημα στον κόσμο δεν μπορεί να πούλησει περισσότερα προιοντα από ένα σωστο ηλεκτρονικο καταστημα κι αυτό γιατι απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και όχι μονο σε μια γειτονιά η μια πόλη. Η εξειδίκευση μας είναι το SEO δηλαδή η κατασκευή ιστοσελίδων που βρίσκονται στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και σας προτρέπουμε να κατασκευάσετε ένα SEO ηλεκτρονικό κατάστημα (SEO eshop).

Back to Top