Αθήνα: 211 8004566
Θεσσαλονίκη:
231 2204566

Δυναμική ιστοσελίδα (CMS)

Δυναμική ιστοσελίδα

Δυναμική ιστοσελίδα λέγεται η ιστοσελίδα που έχει μενού διαχείρισης όπου μπορούμε να συνδεθούμε και να αλλάξουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Το πρόγραμμα διαχείρισης είναι στα ελληνικά και είναι πολύ εύκολο στη χρήση, τόσο εύκολο όσο ένας κειμενογράφος (word) !

Μια δυναμική ιστοσελίδα ή Δυναμικό website έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες από μια στατική ιστοσελίδα διότι δεν είναι απλά ένα ηλεκτρονικό έγγραφο κώδικα προγραμματισμού αλλά είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή. Είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα που αποθηκεύει τα περιεχόμενα και τις πληροφορίες που περιέχει σε βάσεις δεδομένων και δίνει τη δυνατότητα μέσα από μενού διαχείρισης (CMS) να αλλάζει ο διαχειριστής τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας εύκολα και γρήγορα.

Η δυναμική ιστοσελίδα αλληλεπιδρά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας δίνοντας τους τη δυνατότητα για παράδειγμα να σχολιάσουν , να ψηφίσουν, να συμπληρώσουν φόρμες και να λαμβάνουν ενημερωτικά email (νέα της ιστοσελίδας ή προσφορές). Η αλληλεπίδραση της ιστοσελίδας με τους επισκέπτες, τους κάνει να ξανάρχονται στην ιστοσελίδα σας.

 

eikona menou diaxeirisis

Η συχνή αλλαγή του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου επηρεάζει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης! Με έναν δυναμικό δικτυακό τόπο μπορείτε εύκολα να προσθέσετε σύγχρονες δυνατότητες στην ιστοσελίδα σας και να χρησιμοποιήσετε σύγχρονες τεχνικές marketing όπως για παράδειγμα ένα newsletter (διαφημιστικά νέα μέσω email).

Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων

Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων είναι προφανώς πιο πολύπλοκη από τις απλές στατικές ιστοσελίδες. Ο βαθμός δυσκολίας τους εξαρτάται φυσικά τις δυνατότητες που θα περιλαμβάνει η δυναμική ιστοσελίδα. Λόγω της πολυπλοκότητας και του βαθμού δυσκολίας ο χρόνος που απαιτείται για την υλοποίηση ενός δυναμικού website είναι λίγο μεγαλύτερος σε σχέση με ένα απλό site.

Ο διαχειριστής έχει τον απόλυτο έλεγχο των περιεχομένων τις ιστοσελίδας μέσα από την κονσόλα διαχείρισης, η οποία δεν είναι φανερή στους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η κονσόλα διαχείρισης της ιστοσελίδας προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης (password) και δεν μπορούν να εισέλθουν σε αυτή οι επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Εκμάθηση του συστήματος

Με την ολοκλήρωση του δικτυακού σας τόπου αναλαμβάνουμε να σας δείξουμε το σύστημα διαχείρισης της δυναμικής σας ιστοσελίδας μέσα από το οποίο θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές ή προσθήκη περισσότερων πληροφοριών. Για την διαχείριση της ιστοσελίδας σας δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο επιπλέον πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, δεν χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού (είναι σαν να δουλεύετε ένα κειμενογράφο πχ word) και δεν χρειάζεται να γνωρίζετε καμία ξένη γλώσσα καθώς έχουμε φροντίσει να είναι όλα στα ελληνικά.

Αν στο μέλλον ξεχάσετε κάτι ή μπερδευτείτε απλά μας καλείτε και είμαστε δίπλα σας για ότι απορίες ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε 24 ώρες το 24ωρο.

Ασφάλεια δυναμικής ιστοσελίδας

Δίνουμε τεράστια βαρύτητα στην ασφάλεια των ιστοσελίδων και υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με συνεχείς ενημερώσεις ασφαλείας της εφαρμογής του συστήματος διαχείρισης εντελώς δωρεάν.

Κόστος – Απόδοση δυναμικής ιστοσελίδας

Η δυναμική ιστοσελίδα έχει μεγαλύτερο κόστος κατασκευής από μια στατική αλλά μακροχρόνια είναι πιο οικονομική διότι κάνετε αλλαγές μόνοι άμεσα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Είναι η πιο σύγχρονη λύση και ταιριάζει σε όλους όσους αντιλαμβάνονται πόσο ισχυρό είναι το ίντερνετ.

Back to Top